Despre noi

Grija personala pentru client – cheia catre success!

Turismul reprezinta usa catre evadarea oamenilor din monotonia vietii cotidiene  si sansa de a se reincarca cu energia locurilor pe care le viziteaza si de a se reechilibra mental, fizic si sufleteste  indiferent daca calatoresc in vacante sau in interes de servici.

Din dorinta de a veni in intampinarea misiunii hotelurilor si pensiunilor de a  creea o atmosfera de neuitat pentru clientii sai, Moskov&Son a dezvoltat o gama variata de  produse cosmetice si accesorii hoteliere de cea mai buna calitate la un pret competitiv cu un design unic.

Acum, produsele cosmetice si accesoriile hoteliere Moskov&Son au ajuns in Romania prin noi si suntem bucurosi sa gasim impreuna cele mai bune solutii pentru locatiile dvs.

De asemenea, va punem la dispozitie si gama profesionala de curatenie PONS din Spania, o linie de produse de inalta calitate, la un pret competitiv,  in vederea asigurarii unei igiene impecabile care este indispensabila pentru siguranta si satisfactia clientilor dvs.

Va oferim posibilitatea sa ne trimiteti logo-ul locatiei dvs pentru a vedea cum va arata gama dvs de produse cosmetice si accesorii hoteliere personalizata de catre designerii nostri. Daca aveti preferinte cu privire la recipiente, culoare, forma si modalitate de ambalare va rugam sa ni le comunicati.

Portofoliu Moskov&Son - Vezi galeria foto: